Algemene voorwaarden

Je kunt op ieder moment van de maand starten. Bij later instromen worden de lessen die geweest zijn verrekend met het lesgeld. Het lesgeld kun je overmaken naar bankrekening (IBAN) NL88INGB0005135168 t.n.v. M. Keunen te Eindhoven, ovv je betaling en je naam, dag en tijdstip dat je les volgt.

Kennismakingslessen en Instromen

Je bent van harte welkom voor een proefles of 3kennismakingslessen als je nieuw bent bij Mohini ´Yoga & Dans´. Een 1e proefles kost € 5,-. Je kunt ook kiezen voor een kennismakingspakket waarbij je 3 lessen volgt voor € 25,00 in 2 achtereenvolgende lesweken. Na de proefles of kennismakingslessen kun je instromen tijdens het lopende lesseizoen. De lessen die geweest zijn worden verrekend met het lesgeld.

Inschrijven

Je schrijft je in per periode van een 3 maanden voor 1 of meer lessen per week. Je volgt je lessen op een vaste lestijd (inhalen op een andere tijd is mogelijk). Zie het rooster voor de diverse lestijden en tarieven voor het lesgeld. Inschrijven doe je via het boekingssysteem (indien dat niet lukt via een e-mail naar info@mohini.nl

Vermeld in je e-mail:

  • onderwerp: inschrijving + naam
  • voor welke les(sen) je je inschrijft (dag en tijdstip)
  • je naam, adresgegevens, telefoonnummer
  • eventuele bijzonderheden (bijv. lichamelijke klachten)

Na inschrijving ontvang je een bevestiging. Je inschrijving geldt voor een periode van 3 maanden. Na inschrijving ga je een betalingsverplichting aan voor deze lessenperiode, zie tarieven. Wekelijks zijn er lessen m.u.v. schoolvakanties en feestdagen. De lessen hebben een doorlopend karakter. Het is dus niet een cursus met een begin en een eind, tenzij dit uitdrukkelijk staat vermeld! Tijdens een periode instromen, is mogelijk wanneer er plaats is in de betreffende groep. Wanneer je na een periode wilt stoppen met de lessen, laat dit dan tenminste 2 weken voor het einde van de lopende periode weten.

Abonnement

Voor aanvang van de lessen dient de betaling te zijn overgemaakt naar bankrekening (IBAN) NL88INGB0005135168 t.n.v. M. Keunen te Eindhoven. Je inschrijving geldt voor een vaste dag en tijdstip. De lessen hebben een doorlopend karakter. Wanneer je na een periode wilt stoppen met de yoga- of danslessen, laat dit dan tenminste 2 weken voor het einde van het lopende seizoen weten. Er wordt € 36,- in rekening gebracht als je later opzegt. Wanneer je tijdens een periode stopt met de lessen is geen restitutie van het lesgeld mogelijk. Nieuwe cursisten kunnen tijdens een periode instromen, mits er plaats is in de betreffende groep. Het lesgeld voor de lessen die geweest zijn, wordt dan verrekend met het lesgeld.

Inhaalservice

Je inschrijving geldt voor een vaste dag/tijdstip. Zie het rooster voor de diverse lestijden. Wanneer je een keer niet naar de les kunt komen en je hebt dit 24 uur van te voren doorgegeven per mail naar info@mohini.nl, kun je de gemiste les in overleg inhalen in een andere groep, mits er plaats is of cadeau geven aan een vriend(in). Het kunnen volgen van een inhaalles betreft een service. Wanneer er geen plaats is in een andere groep, is de gemiste les voor eigen rekening. Gemiste lessen worden niet verrekend met het lesgeld en niet achter een periode aangeplakt.

Privéles

Privélessen voor de extra persoonlijke aandacht en specifieke behoeften, zijn in overleg mogelijk (ook in combinatie met groepslessen).
Je kunt aan privélessen denken voor individuele ondersteuning en begeleiding, blessures, revalidatie, coaching of meer over de achtergrond en effect van yoga/dans en wat dit voor jou kan betekenen.

Wil je graag privélessen, mail dan naar info@mohini.nl