Yogalessen

Hatha Yoga – Meditatie – Pranayama – Yoga – Dans flow

Wil je meer energie krijgen, je gezondheid verbeteren, klachten verminderen en lekkerder in je vel gaan zitten. Breng je lichaam in balans met yoga.

In de yogalessen wordt nagestreefd om sterker en leniger te worden, binnen jouw eigen grenzen. Bij de Hatha Yoga, waarbij het versterken van kracht en flexibiliteit samengaat. Werken we met asana’s (lichaamshoudingen), pranyama (ademhalingsoefeningen) en meditatie. De lessen zijn afwisselend en uitdagend, toegankelijk voor beginners en gevorderde. Ontdek wat yoga voor je kan betekenen. Yoga is geschikt voor alle leeftijden. Iedereen kan meedoen op zijn eigen manier en tempo.

Hatha Yoga

Hatha Yoga is de basis van alle yoga, waaruit andere yogastijlen zijn ontstaan met ieder zijn eigen accenten. Hatha Yoga richt zich op de lichaamshoudingen en ademhaling. Hatha yoga betekent het in balans brengen van lichaam en geest, gevoel en verstand. Yoga beïnvloedt en verbetert de gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal.

De meest oude, complete en populaire yogastijl voor fysieke en mentale gezondheid. Hatha yoga is een wetenschap van ademhaling, reiniging en synchroniseren van het fysieke en mentale deel. Leer de oude technieken van de asana’s (houdingen) en pranayama voor een goede gezondheid, lange levensduur en zelf-realisatie.

hatha-yoga

Meditatie & Pranayama

Een combinatie van eenvoudige houdingen and krachtige ademhalingstechnieken (pranayama) welke helpen om je geest en lichaam te ontspannen. Het is een bijzondere manier om meer energie te krijgen, stress te verminderen en van gezondheidsproblemen af te komen, zoals hoge bloeddruk, astma, diabeten, gasvorming, constipatie, rug- en nekklachten.

Yoga – Dans flow

Heerlijk om op de muziek bewegen en ondertussen je spieren te stretchen.
Zeer ontspannend, maakt je mind rustig en heeft positief effect op je gezondheid.

Dans en Yoga hebben als overeenkomst het zoeken naar evenwicht, balans, het opbouwen van kracht, ontwikkelen van flexibiliteit/souplesse en focus. Dit komt samen in de bewegingen.