Indiase Bollywood dansen in het Park in Nuenen. Doe je mee?

Indiase Bollywood dansen in het Park in Nuenen. Doe je mee?

Het Bollywood dansen is een vrolijke, swingende en dynamische happening en is gebaseerd op de traditionele Indiase dansen, waarbij gedanst wordt in kleurrijke kleding en veel versiersels zoals sjaals en sierraden, met veel mimiek en niet te vergeten altijd een glimlach.  Bollywood dansen wordt steeds populairder. U en jij hebben de kans om dit te zien en iedereen mag meedoen! Dansschool Mohini komt namelijk 22 september naar Nuenen. Zij werkt mee aan de Wereldmarkt in het Park, waar zij een spectaculaire opening zal verzorgen om 13 uur. Bij de opening hebben we een leuke verrassing, hiervoor hebben we jou nodig! We vragen alle kinderen om gezellig mee te komen dansen, samen met de enthousiaste en ervaren danseressen van Mohini. Doe jij mee met onze Bollywood-flashmop? Kom dan op 22 september naar het Park. We verzamelen om 11.30 uur bij het Klooster om nog heel even te oefenen. Je hoeft niet goed te kunnen dansen. Nog maar net op de basisschool of al in groep 8, jongen of meisjes, iedereen is welkom!

Om 13.45 uur geeft Mohini dansschool nog een workshop. Dat is uw kans om te ervaren hoe leuk het is. En als u toch in het Park bent, kunt u genieten van de leuke kraampjes op de Wereldmarkt met goede doelen, waar ook India een plaats heeft. Er zijn veel lekkere hapjes, optredens en kinderactiviteiten.

Dansschool Mohini verzorgd al ruim 10 jaar optredens en workshops bij festivals, verjaardagen, bruiloften, goede doelen, bedrijven, personeelsuitjes en jubileums met de energieke spirituele klassieke Bharata Natyam en de swingende vrolijke Bollywood filmdansen.

Dansschool Mohini geeft lessen aan kinderen en volwassenen in Eindhoven (Strijp) en treedt op in Nederland en in het buitenland. Er worden lessen gegeven in Bharata Natyam – Bollywood – Yoga en Semi-klassieke dansen en tevens privélessen.   Voor meer informatie kun je kijken op www.facebook.com/IndiaseDansenYoga  en www.mohini.nl