Mantra’s zingen

Zaterdag 10 april kun je weer luisteren naar de mooie stemmen van Prem Malika en Erna. Dit is een online event via facebook stream.
Kosten: donatiebasis, richtprijs €5,-
Inschrijven via events

Deze mantra’s helpen je om te verstillen, diep te ontspannen, je ziel te raken. Deze avond worden ook mantra’s/hymnes gezongen uit de oude kennis van Vedanta. En er zullen herkenbare en makkelijke mantra’s worden gespeeld, die iedereen zonder moeite kan meezingen.

Prem Malika is ruim 7 jaar nauw verbonden met International Vedanta Society (IVS-NL) en verlicht meester Bhagavan,  en aktief bezig met het verspreiden van de kennis van Vedanta.
Op deze manier kun je op een toegankelijke manier de werking van de oude Vedanta mantra’s ervaren.
Meer info over vedanta: wekelijks op de maandag kun je online aansluiten.
https://www.ivs-vedanta.nl.

Mantra zingen is een verstillen, diep ontspannen, een dynamische vorm van meditatie.
Het is zacht en krachtig. Je ziel gaat zingen en je hart wordt blij!
Mantra’s zijn woorden van kracht; door deze in meditatie te reciteren, zet je deze krachten in beweging; door mantra’s te zingen, ontstaat er een gezamenlijk energie veld, waarin je wordt meegenomen, opgenomen. De mantra’s vibreren nog lang na in je systeem en inspireren je in je dagelijks leven om je eigen pad te bewandelen. Ervaring met mantra’s of zingen niet van belang. Je zal merken dat je door het zingen van mantra’s vanzelf je stem bevrijdt. Je bent van harte welkom!

 

Nu online, later weer life in de studio!
Heerlijk samen mantra’s/kirtans zingen, normaal gesproken 1x per maand op zaterdag 20.00 in Eindhoven,  bij studio Mohini ‘Yoga & Dans’, Kronehoefstr 30A.

De avonden worden gegeven in Studio Mohini ‘Yoga & Dans’ Eindhoven, in samenwerking met IVS-NL (International Vedanta Society).

Als de flow het wil, zullen de mantra/kirtan avonden weer op maandelijkse basis worden gegeven!
NB: De avonden voldoen aan de Corona-maatregelen.

0 reacties